søndag 24. juli 2011

Søndag

Dagen startet festlig: vi fikk champagne og konfekt til frokost!Hotellets gjester ble satt litt pris på av vertskapet. Anemoni Beach Hotel har vært et veldig bra valg: nye, rene rom med air condition og nytt av alt. 50 m til stranden og mellom der en strandbar hvor vi inntok frokost (inkludert) og lunsj. Den bestod stort sett av fargerike drikker til Inger og Eline og gresk øl til meg. Maten var gresk salat, tzatziki og sandwicher. Det har vært helt nydelig å kunne gå rett fra rommet og ned på stranden. Samtidig har vi gått til Skiathos sentrum hver dag for å spise middag, ca 15-20 minutters gange. Selv om flyplassen ikke ligger så langt unna har den overhodet ikke sjenert. Alt i alt: et perfekt valg.

I dag leide vi tråkkebåt (sukk) og senere parasailing! Først ble Eline og jeg påsatt utstyr og slept bak en racerbåt og 50m opp i luften. Flere runder rundt utenfor stranden og en gang så sakte at vi slepte tærne i vannskorpen. Deretter tok Eline og Inger en tur. Det var gøy!

Inger kjøpte en luftmadrass til og Inger og Eline lå på dem i mange timer, og ble litt solbrente selvfølgelig. Armene til Eline ser ut som to tyske Bockwurst.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Παπαδιαμάντη,Σκίαθος,Hellas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar