tirsdag 22. februar 2011

Roma mandag

Ankom flyplassen før 12 og ble hentet av "privatsjåfør", kjørt rett til I Tre Moschettieri, Luxury Guest House. Omgjort leilighet i tredje etasje i en bygård rett inntil Via del Corso (på godt og vondt). Dro rett til pizza-restauranten fra forrige gang (100 m bak huset) og spiste gorgonzolapizza. Nam!

Spaserte gatelangs til Panteon, Piazza Navone, Campo Fiori (vi var for sene til å få oppleve markedet), Area Sacra (tempelruiner fra 200 f.Kr.) og tilbake via Panteon. Tidlig opp i dag jaget oss i seng til en middagslur og sengestrekk.

Middags-søket startet med tur til Trevifontenen. Fantastisk kunstverk!Litt lenger opp i gaten gikk vi inn på Taberna Patrich et Plebei. Vi fikk bord i kjelleren på et koselig sted med dekorerte tak og vegger. Vi smøg oss inn mellom to korintiske søyler og venter på maten.Hmmm...
Bruchetta var uten basilikum og med ost. ikke helt etter vår smak. Carpachio med speket kjøtt, ruccola og parmesan. Bedre med rått oksekjøtt. Nå venter vi på pastaen. Den var god, men samtidig minte den Inger på "Klotvelling"!! Husets rødvin var god. Og stedet var veldig koselig. Vi begav oss hjem ved ellevetoden, stapp mette.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Vicolo Sciarra,Roma,Italia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar