08 juli 2019

Sommer 2019

Fire uker. Endelig. I fjor flyttet vi fra Gullhaug til Fornebu og hele sommeren gikk med til sjauing. Men nå! Startet i går med overnatting på Aker Brygge og middag på Albertine. Entrecôte på alle tre og en prat med En pen gutt, en ensom fugl fra Tromsø. «kastet ut hjemmefra», godt nedi sjette ølen og kontaktsøkende, særlig på Eline. Vi bestemte oss for å være hyggelige. 

Båten: Begge motorer og drev er tatt ut og overhalt i vår. Første gang på 15 år. 1350 timers gangtid. Nå: som nye! Verkstedet hadde dog limt på kontaktene til autopilotkontrollen etter å ha ødelsgt kontaktene. Jeg visste ikke det og skulle vri dem av og kanskje vred jeg ting ut av stilling. Jeg hadde avtale med Garmin om å få den byttet i en ny enhet, men jeg gikk ikke kontaktene av! F....!
Ellers alt OK. Greide å komme borti et skjær ved store Ostsund. Ufattelig sløvt!! Tror ikke det ble store skader. 
7-8 knop fra Oksnøya til Son 3 timer. Inger har ligget foran og er blitt skikkelig rød-brun. Eline har blitt truet ut og kommer seg vel...

Nå har vi lagt til i Son og det er virkelig flott sommervær! Her sitter vi på Ristorante Cucina Italiana (som vanlig) og det steiker i sola. Vi har delt en Carpaccio og venter på fire pizzaer ( resten til frokost). Utrolig deilig i solen! Varmt, avslappende, døsig. Syden er ikke bedre enn dette. 



Son gjestehavn - ikke full. Båtfolket har ikke tatt inn over seg at sommeren faktisk har kommet. Er de i syden? Her er det i allefall langt fra fullt. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar