mandag 18. juli 2016

Fredrikstad

Sandefjord var en fin gjestehavn, ikke full. Vi handlet fiskegryte og annen fiskemat hos Br Berggren på brygga. Fantastisk butikk og utvalg! Lunsjen ble inntatt i båten med det innkjøpte. Nam!

Eline og jeg gikk en tur i byen mens Inger forsøkte å få en blund på de nyinnkjøpte brette-stolene/putene innkjøpt i Son. Fiskekaker i biter til kvelds.

Beså hvalfangstskuta før avreise. Artig å snakke med maskinisten fra den tiden den var i drift på 1950-tallet. Han var en del av museet.

Vi satte kursen for Fredrikstad via 8 glass i Vrengensundet. Det var en god opplevelse, fint sted med bra mat.

Overfarten til Strømstangen var frisk: 13 sekundmeter vind og store dønninger. Vi kjørte langs bølgene i 22 knop og det gikk greit, 30 minutter ca tok overfarten fra Mågerø til Strømstangen. Ankom Nøkledypet gjestehavn og la oss til for to netter. Dette er en stille og rolig havn med fine fasiliteter (do, dusj, vask og tørk), kan anbefales. Det er kort gangavstand til ferga så kommunikasjon til sentrum er grei. Vi gikk også.

Frokost på Kaffebrenneriet og Inger og Eline gjorde byen, inkludert P4s livesending fra bryggetorget og jeg gikk til Volvo Penta-forhandleren for sikringsinnkjøp. De ble byttet og powertrimmene virket igjen. Satte tilbake det originale VP releet.

Middag på italiensk pizzasted på brygga og kvelden i båten, stappmette. Kveldstur rundt Isegran.


- Posted using BlogPress from my iPhoneLocation:Galeistranda,Kråkerøy,Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar