lørdag 16. juli 2016

Mågerø-Stavern-Sandefjord

Overnattet ved Mågerø ved Thorleif og Venke, med reker fra Sandøsund. Deilig! De skulle til Stavern på Nordisk Nauticat-treff. Vi dro samme vei og lunsjet ved Hudø. Trøbbel med Ilasdreggen da vi skulle dra. Ny stopper må anskaffes. Vindfull tur til Stavern. Der var det selvfølgelig smekkfulle når 45 plasser var reservert Nauticattene. Vi fikk plass på utsiden av flytebryggen, men OK. Spiste cowboybiff i båten.

Vi ble en natt til da det er et koselig sted og Eline ville på Stavernfest ved Skråbukta. Sent i seng og en urolig natt med vugging og nøkking i tauene. Det blåste opp i løpet av natten og etter å ha tømt septik la vi i vei mot Kragerø i dag morges. Men motsjøen var ubehagelig og med tre timer gange ble det slått retrett. Etter krigsråd tilbake i Stavern besluttet vi å dra østover igjen. Vi dro til Sandefjord, et sted vi ikke har vært med båt. Fikk fin plass innerst ved Kokeriet.

Begge powertrimmene har sluttet å virke og etter inspeksjon og nettsøk ble det avslørt at begge sikringene er gått. Nye må anskaffes ved første anledning, sammen med nytt ledningssett til BB motor.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Brygga,Sandefjord,Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar