12 juli 2020

Sommer 2020

Teaken har fått en skikkelig runde i år. Pusset og oljet med Owatrol D1. Pent. Båten lå i vinteropplag hos AB Marine i et telt i Slemmestad og det var ikke bra. Mild og fuktig vinter sørget for at alt var dryppende vått inni båten og alle puter var dekket av mugg. IKKE BRA! Alt måtte renses og løs-pusten ble bra. Resten av putene hadde vi allerede bestilt nye fra Hansen Protection for levering før påske. Så kom coronaen. Nå er vi i midten av Juli og nå er de endelig ferdige, men vi fikk dem ikke før VIC dro på ferie. Så de får komme til høsten.

Vi dro til Kragerø med Tore og Greta 3-5 juli for å se Trudy Wiegands utstilling. Spiste på Smauet - himmelsk blekksprutsalat og masse annet godt. Mandag skulle vi dra på båtferie, men Inger ble sjuk. Coronatestet seg, men negativt. Så vi kom ikke i gang før fredagen. 

Vi drar sammen med Terje og Lisbeth i dag og møtes i Sandefjord. Ole har omsider fått båten Simon trengte «kyndig opplæring». 22 fot Yamarin med 150 HK bakpå. Lykke til!
Gjestehavna i Sandefjord er ikke full (ligger utenfor lysløypa) og Sandefjord har en avkortes beste fiskebutikker i Br. Berggren. Men de har også heavy musikk på bryggerestauranten til kl 0200. Det er ikke så bra. Fant ut at det ligger en liten gjestehavn til ved hvalfontenen. Mye ledig der også.

Første kvelden spiste vi med Ole og Marit, BT&L på la Scala - OK mat, men ufattelig støyende lokale. Lørdag kjøpte vi snadder på fiskebutikken og koste oss i båten vår. Herlig. Vi har fått reservert plasser ved siden av hverandre inn mot brygga, så det er berre lekkert.

Nå er planen å forsøke oss på Stavern, men der vet vi det er fullt. Pga coronaen er det begrenset kapasitet (50 av 150 plasser) til havnedriverens store frustrasjon. Fylkesmannen har anbefalt og kommunen har bestemt at båter utenpå hverandre er forbudt. Fallback er Fritzøe Brygge i Larvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar