søndag 28. juli 2013

Fjällbacka

Vi har vært i Fjällbacka en gang tidligere, for ca 13 år siden, og med bil. Eline var 4-5 år og vi overnattet på Stora Hotellet, i en sidebygning. Det var en antikk gyngehest på rommet som Eline syntes var fin. Vi har kjørt forbi med båt en gang, så nå besluttet vi at vi skulle inn her.
For å få brukbar plass i havnen måtte vi dra tidlig, så 9 dro vi av sted. Ankom med full septik. Ingen tømmemulighet i Hamburgsund, eller Hunnebostad eller, skulle det vise seg, i Fjällbacka! Det er innført forbud mot tømme i havet, gjeldende fra 2015. Innen den tiden blir det vel bygd ut. Så vi måtte ta en avstikker utaskjærs for å tømme og så inn igjen. Tilbake og fikk plass som nummer tre utenpå brygga. Fullt!!
Det er meldt vind i dag/natt og regn og kanskje torden, før det blir bedre igjen.
Planlegger å treffe Venke og Thorleif tirsdag et sted mellom Grebbestad og Strømstad. De er på tur i sin Sjøliv.

I Hamburgsund finnes mange fotte sommerhus. Flere av dem med store flotte båter liggende i hydraulisk hevehavn! Jeg har aldri sett så mange hevehavner noen gang som her i Hamburgsund.
Finale i EM i damefotball i ettermiddag. Mot Tuskland. Vi har visst tapt mot dem o tre finaler før, de har vunnet seks ganger på rad. (Tapte i år også)

Location:Galärbacken,Fjällbacka,Sverige

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar