torsdag 25. juli 2013

Til Nimbus i Göteborg

Nimbus' salgavdeling ble lokalisert til Göteborg - vi drar dit! 34 nm og unnagjort på 3,5 timer. Kjøpte bestikk, 4 vinglass, 4 lave glass og 6 kaffekrus og ikke badetrapp eller fikk snakke med rette person. Kjedelig utstilling - nesten ingen ting. Dårlig utbytte av en så lang tur. Hadde vel egentlig tenkt å overnatte der, men det var ikke et trivelig sted. Vi besluttet å sette nesa hjemover og prøve Hälsö, men det synes vi heller ikke det var noe koselig der. Vi dro videre til Källö og fikk siste bås i indre havn. Her var det straks hyggeligere! Bra restaurant 10 m fra båten som vi har besluttet å støtte. Havneleie 230 SEK inkl strøm, dusj, do og vann. Ingen fellesordning på dette langs kysten.
Handlet litt på super´n. Solte oss, dvs Inger og Eline. Litt sol, litt skyet. Lite vind.


Restaurant Brygghuset var et funn! Trivelig interiør og vertskap og en fantastisk god mat. Og smellvarmt servert.

Brygghuset åpnet 2006 og eies/drives av Eva og Lars Tagaeus. Lars er hovmester, Eva servitør (og sjef?) og datter står for maten på kjøkkenet.

Fornuftig priset (dyrere jo lenger nord man kommer). Havneguiden omtaler ikke denne perlen. Heretter reisemål i seg selv!
Vi hadde egentlig tenkt overnatting i Hälsö, men det så tørkande kjedelig ut. Så vi tok en U-sving i havna og lykken brakte oss til Knippla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar