onsdag 17. juli 2013

Fredrikstad-Halden

En fin tur ut fjorden og god fart over Sekken mot Halden. Grunnen til at vi har brukt god tid hit er billetter til "Allsang på Grensen". Vi var her i fjor også og det var faktisk veldig bra. Været ble bedre og bedre og showet var også bra. Special Guest star: Eric Saade! Og Eline fikk nok en autograf i trengselen! O salige!
Traff en kjenning fra Cisco som skulle fraktes til Dalsland kanal (en uke til Gøteborg og en uke opp i en Sealine 35). Nå har jeg hørt så mange si at det er en opplevelse at nå har vi bestemt at den turen tar vi nedre år. Båten fraktes på lastebil/trailer fra Halden og inn i Sverige.


Fra havna i Halden. Vi fant en damebutikk i gågata med klær fra et dansk produsent som het Uno. Inger gikk bananas og handlet for ny handlerekord for butikken! Masse flotte lin- og bomullsklær. Eline fikk litegrann hun også. Jeg fikk innehaverens livshistorie - fra Sarajevo til Halden og samboerskap, frekke stesønner og Cuba-tur. Og aldri mer Egyptferie!
Pizza i Bakgården - veldig god. Biff ble innkjøpt på Meny for vi overnattet en natt til! Herlig middag i båten.
Doen hadde gått full påvei hit og det er septiktømming på brygga i Halden. Fikk testet den dagen etter og det fungerte perfekt.


Var på polet i Halden. Kjøpte tre flasker spätläse på "tilbud". Trodde ikke det gikk an. Jeg må vel være passe tjukk i hue når jeg handler vin på polet i Halden når neste stopp er Strömstad. Polet i Halden var av forståelige årsaker ikke veldig stort...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar