onsdag 31. juli 2013

Venke og Thorleif

Dro tidlig fra Fjällbacka retning Havstenstund for å møte Venke og Thorleif. Stoppet i Grebbestad for dieselpåfyll og septiktømming. 16,90 SEK/liter! Litt fiskemat fra butikken og endelig en tur på Systemet! På tide!

Møttes i Havstensund over en måtelig fiskegryte før vi steamet ut kanalen mot vest retning Kalvøen. Der var det imidlertid så fullt at vi måtte snu. Vi dra deretter sydvest mot Långøarna og fant en longside plass på nordsiden. Det var begynt å blåse kraftig og 10-13 ms var meldt så en huskete natt ventet.
På nabobåten hadde mannen i familien stukket seg på en fjesing som datteren hadde fått på fidkesnøret og det ble dramatikk. Thorleif rykket ut og kalte opp svensk sjøredingstjeneste og medisinsk hjelp over VHF og telefon hjalp stakkaren som best han kunne. Fjesingstikk gjør ufattelig vondt og eneste kur er å holde kroppsdelen i varmt vann. Han bar besvimelsen nær og skikkelig dårlig. Etter noen timer og noen ibux og paracet kom han seg.Ola fra Sandefjord var selvfølgelig med. Urolig natt.

Location:Tanum,Sverige

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar